Reklamos paslaugos

Lauko stendai ir iškabos

Lauko stendai

Lauko stendai yra viena iš efektyviausių reklamos priemonių siekiant būti matomam, vykdant įvaizdinę arba trumpalaikę reklamos kampaniją. Mūsų lauko stendai išdėstyti patraukliose Vilniaus miesto vietose, ten kur žmonių ir transporto priemonių srautai yra vieni iš didžiausių. Esame įsitikinę, kad lauko stendai padės Jūsų reklamai išsiskirti iš kitų ir patraukti kiekvieno dėmesį.

 

Šiuo metu siūlome tik didžiausių formatų lauko stendus: 56 kv. m., 36 kv.m., 30 kv. m. Lauko reklamos terminas yra neribojamas, bet siekiant atitinkamo rezultato rekomenduojame ne trumpesnį kaip 3 mėn.

 

Mūsų įmonės darbuotojai atlieka plakatų (tentų) pakabinimo ir/arba nukabinimo darbus.

 

Dėl lauko stendų nuomos kainų ir kitų išorinės reklamos paslaugų teikimo sąlygų prašome teirautis mūsų pardavimo vadybininkų.

Iškabos

Siūlome platų gaminių spektrą: nuo standartinės švieslentės iki didelės šviečiančios reklamos. Gali būti įvairaus profilio ir sudėtingumo – šviesdėžes, tūrines raides, reklamines lenteles.

 

Šviesdėžės gaminamos iš plastiko, apklijuojamos specialia plėvele (užrašai) arba fotolipduku (fotovaizdas).

 

Įmantrių formų šviesdėžės frezuojamos iš organinio stiklo ir apklijuojamos plėvele arba fotolipduku.

 

Tūrinės raidės bei ženklai gali būti šviečiančios ir nešviečiančios, komponuojamos į vientisą šviečiančią iškabą arba naudojamos kaip atskiras elementas. Tūrinės raidės gaminamos iš įvairių medžiagų.

Reklama ant automobilių

Reklama ant transporto priemonių

 

Reklama ant automobilių gali puikiai pabrėžti kompanijos įvaizdį ir pranešti apie jos veiklą. Grafikai naudojamos lipnios spalvotos plėvelės, fotolipdukai. Klijavimui naudojame automobiliams skirtą įvairių spalvų ORACAL bei AVERY firmų plėvelę, iš lipnios plėvelės ploteriu išpjaustome vaizdus, raides ir simbolius.

 

Foto lipdukams naudojame 3M technologijos aukštos kokybės plevelę, tai skaitmeniniu būdu atspausdinti fotografiniai vaizdai. Plevelė atspari karščiui, šalčiui, lietui. Klijavimui ant transporto priemonių stiklų naudojame permatoma aukštos kokybės tinklelį.

 

Visiems darbams yra suteikiama garantija, todėl neturėsite jokių rupesčių su Jūsų reklama ant automobilio. Mūsų klientai vertina ne tik mūsų aukščiausią spaudos ir klijavimo darbų kokybę, bet ir operatyvumą.

Plakatai, lipdukai, blankai

Lipdukai

Lipdukai – efektyvi ir ilgalaikė Jūsų įmonės reklama.

 

Lipdukai būna dviejų tipų:

  • Skirti lauko sąlygoms: dažniausiai klijuojami ant transporto priemonių (automobilių), langų, vitrinų, durų, sienų ir kt. Jie paprastai gaminami didesnio formato ir yra brangesni, nes spausdinami šilkografijos būdu ir jų gamybai naudojamos medžiagos, atsparios atmosferos poveikiui, t.y. drėgmei, temperatūrų svyravimams, saulei ir kt.
  • Skirti vidaus sąlygoms: klijuojami ant grindų, įrenginių, technikos, baldų, vidinių durų, bei kitų daiktų. Šie lipdukai spausdinami ofsetu arba skaitmeniniu būdu.

Plakatai

Reklaminiai plakatai (tentai) gaminami iš tentinės medžiagos, kurie yra dažniausiai naudojami lauko reklamoje. Visu plakato perimetru įpresuojami 10-12 mm diametro žiedai. Reklaminiai plakatai tvirtinami prie metalo konstrukcijų rėmų 8-10 mm storio įtempimo gumos pagalba. Ilgalaikei lauko reklamai naudojame didesnės gramatūros ypač kokybiškus tentus. Taip pat atliekame plakatų montavimo ant lauko stendų darbus (pakabinimo, nukabinimo).

 

Reklaminiai plakatai skirti interjerui spausdinami ant aukštos kokybės popieriaus, tinklelio. Parduotuvės vitrinos, lango apipavidalinimas tai ypač geras ir efektyvus būdas patraukti praeivių ar lankytojų dėmesį, paskelbti apie akciją arba tiesiog pagyvinti salono arba biuro aplinką.

 

Reklaminių plakatų formatas yra neribojamas.

Blankai

atliekama ofsetiniu būdu. Į blankų kategoriją įeina: sąskaitos faktūros, firminiai blankai, važtaraščiai ir kiti įvairių formų blankai. Esant didesniam užsakymo kiekiui maketavimo darbus atliekame nemokamai.

Antspaudai, vizitinės kortelės

Antspaudai

Prekiaujame Trodat, Wagraf, Goldring, Colop firmų antspaudais. Antspaudai gali būti: standartiniai, kvadratiniai, stačiakampiai, pailgi, klasikiniai, apvalūs, ovalūs, kišeniniai, datatoriai, numeratoriai, vardiniai. Taip pat keičiame antspaudų pagalvėles. Pagalvėlės gali būti įvairių spalvų.